SON DƏQİQƏ

Təzə bişmiş çörək haqda BİLMƏDİKLƏRİMİZ

Tarix:

26-03-2021, 09:22

/ 4 599 dəfə oxundu.
Təzə bişmiş çörək haqda BİLMƏDİKLƏRİMİZ

"Təzə bişmiş çörəyin həzm olunması çətindir və bayatı çörəklərdən daha yüksək turşuluğa malikdir”.
Avromedia.az xəbər verir ki, bunu "Sputnik” radiosuna verdiyi müsahibədə terapevt, diyetoloq Mariya Çernyaeva deyib.
Onun sözlərinə görə, qastrit və mədə xorası xəstəliyi kimi mədə-bağırsaq traktının işində narahatlıqlar olduqda, bu cür çörək xroniki xəstəliklərin kəskinləşməsinə səbəb ola bilər.
"Səkkiz saat və ya bir gün gözləmək kifayətdir. Onda çörək bədənə daha az zərər verəcəkdir. Təzə bişmiş çörəyi yemək asılılıq da yarad
скачать dle 12.1

Şərhlər

XƏBƏR LENTİ