Bişmiş yeməkləri 2 dəfədən artıq İSİTMƏYİN! - DİQQƏT

Bişmiş yeməkləri 2 dəfədən artıq İSİTMƏYİN! - DİQQƏT

Qida texnoloqu Tuğba Bayburtluoğlu bişirilmiş yeməklərin saxlanması ilə bağlı açıqlamalar verib.

GunAz.az metbuat.az -a istinadən bildirir ki, texnoloqun sözlərinə görə, bişirdiyiniz yeməkləri 2 saatdan sonra soyuducuya qoymalısınız. Tərkibində ət, tərəvəz, yumurta kimi heyvanmənşəli məhsullar olan yeməklər 1-2 gün saxlanıla bilər. Ətsiz yeməklər, şorbalar, zeytunyağlı yeməklər isə maksimum 3-4 gün saxlanmalıdır.

Texnoloq əlavə edib ki, bişmiş yeməkləri 2 dəfədən artıq isitmək olmaz.

скачать dle 12.1
Geri qayıt